09 369 67 99 info@tattoo-gino.be

BB GLOW & BB LIPS

WAT IS DE BEHANDELING?

De BBglow behandeling is een minimaal invasieve en niet-chirurgische procedure waarbij gebruik wordt gemaakt van een zeer effectief gekleurd pigment, dat met behulp van een nano- of micronaaldje in de huid wordt aangebracht. Het stimuleert de huidverjonging en de collageenproductie. Het BB glow serum voegt voedingsstoffen en de door u gewenste kleur toe aan uw huid.

De behandeling leidt tot minder sproeten, een heldere en stralende huid, minder huidverkleuringen, een egale teint, en minder rimpels en fijne lijntjes. Het is een vorm van semi-permanente make-up die met het juiste aantal behandelingen en nazorg tot wel een half jaar kan blijven zitten.

HOE WERKT HET?

De therapeut gebruikt een microneedling pen en een Stayve wit serum met foundation erin om u direct een transparante dekking te geven, poriën te verminderen en fijne lijntjes en rimpels glad te strijken. Het serum bevat hyaluronzuur om uw huid stralender en voller te maken en vitamine C om sproeten en hyperpigmentatie te behandelen.

Het serum behandelt uw huid ook van binnenuit. De therapeut gebruikt een microneedling pen om de foundation in de huid te laten dringen. De microneedling pen rolt met kleine naaldjes over de huid die een trauma veroorzaken, waardoor het lichaam gedwongen wordt om in zijn natuurlijke herstelmodus te gaan, waardoor de productie van collageen en elastine toeneemt. De therapeut kan de snelheid en de lengte van de naaldjes aanpassen, afhankelijk van het gebied dat wordt behandeld.

TIJD VAN DE BEHANDELING

BB glow duurt ongeveer 1 uur, inclusief voorbereidingstijd van de huid. U zult direct resultaat zien na de eerste sessie, maar het kan zijn dat u 4 sessies nodig heeft met tussenpozen van 2 weken voor langdurige effectieve resultaten. U kunt de therapeut elke 4 tot 5 maanden bezoeken voor een onderhoudsbehandeling.

BB Lip Tint, ook bekend als BB Lips Kissum, is een pigmenterende kleurbehandeling. Het kleurt je lippen zachtjes om ze te accentueren en je lipkleur te benadrukken. Deze behandeling maakt uw lippen zijdezacht door het voeden, hydrateren en regenereren van het oppervlak van uw lippen. Wij gebruiken een microneedle-therapiesysteem voor deze behandeling, en wij hebben vele patiënten hun doelstellingen met uitstekende resultaten zien bereiken.

Adres

Van Cromphoutstraat 24, 9230 Wetteren

Telefoon

09 369 67 99

Email

info@tattoo-gino.be

Openingsuren salon

Maandag; Gesloten
Dinsdag; Op afspraak
Woensdag; 11u - 18u
Donderdag; 11u - 18u
Vrijdag; 11u - 18u OF tot 22u op afspraak
Zaterdag; 11u - 17u
Zondag; Op afspraak

 

TIP! Je kan tot 2u gratis parkeren in de Parking Scheldekaai,
nadien kost de parking daar €1 per uur