09 369 67 99 info@tattoo-gino.be

Tattoo’s

Black & Grey – Tribal – Colored – Characters – Cover-up

Black & White

Zoals de naam het al zegt, zijn black and grey tattoo’s uitgevoerd in zwart en grijstinten. Zwart grijze tatoeages vergen veel nauwkeurigheid en precisie. Deze tatoeages brengen het beste in de tatoeëerder uit en de kwaliteit van je tattoo hangt daarom sterk af van de artiest die ze plaatst.

Tribal

Tribal tatoeages zijn populair bij zowel vrouwen als mannen. Het is de oudste en ongetwijfeld de meest bekende vorm van tattoo’s. Tribals zijn er in alle vormen en motieven. Deze sierlijke tattoo’s hebben vaak een diepwortelende betekenis.

Colored

Gekleurde tatoeages zijn een vak apart. Om een goed kleurresultaat te bekomen moet de tatoeëerder de juiste kleurpigmenten gebruiken die het best bij uw huid passen. Color Tattoo’s worden ook gebruikt om littekenweefsel of huidaandoeningen te maskeren.

Characters

Wilt u de naam van uw geliefde of de geboortedatum van uw kind vereeuwigen met een tatoeage? Met een character tattoo kan dat allemaal. U kiest een lettertype en formaat voor uw tatoeages en wij brengen het geschift foutloos voor u aan op het plaatsje dat u daarvoor heeft gereserveerd.

Cover-up

Het is eens tijd voor iets anders, of u heeft spijt van een bepaalde tatoeage? Dan kunnen wij voor u de tatoeage bewerken of camoufleren. Om het oude ontwerp te overdekken kunnen we zowel zwart-grijze als kleurentinten gebruiken. Met wat creativiteit kan iedere tattoo omgetoverd worden in een nieuw kunstwerk. 

Adres

Van Cromphoutstraat 24, 9230 Wetteren

Telefoon

09 369 67 99

Email

info@tattoo-gino.be

Openingsuren salon

Maandag; Gesloten
Dinsdag; Op afspraak
Woensdag; 11u - 18u
Donderdag; 11u - 18u
Vrijdag; 11u - 18u OF tot 22u op afspraak
Zaterdag; 11u - 17u
Zondag; Op afspraak

 

TIP! Je kan tot 2u gratis parkeren in de Parking Scheldekaai,
nadien kost de parking daar €1 per uur