09 369 67 99 info@tattoo-gino.be

Piercings

Alle soorten piercings – Dermal Anchor percings

Piercings maken tegenwoordig een zeer normaal onderdeel van de moderne mode uit, maar in heel wat culturen liep men duizenden jaren terug al rond met een ring of stok door de neus, lip, het oor en andere lichaamsdelen. De laatste jaren zijn piercings wel erg populair geworden en zijn er, mits moderne technieken, weinig plaatsen op het lichaam die niet van een piercing kunnen worden voorzien.

  • lippen en mond
  • neuspiercings
  • oorpiercings
  • navelpiercing
  • wenkbrauwpiering
  • tepelpiercing

Heeft u een prachtige piercing gezien? Vraag ernaar in onze zaak! Wij blijven steeds op de hoogte van de nieuwste technieken en mogelijkheden.

 

Piercing aan halve prijs!

Bent u jarig? Of uw geliefde, zoon of dochter? Op de dag van uw verjaardag krijgt u van ons maar liefst 50% kortingn op het plaatsen van een piercing! Kom dan op de dag van uw verjaardag langs in ons salon. Breng een geldig identiteitsbewijs mee om uw verjaardag aan te tonen.

 

Dermal Anchor piercings

Bij een dermal anchor gaat de piercing niet door het lichaam om vastgezet te worden, maar wordt de piercing op een plaatje onder de huid gezet. Hierdoor is de wonde veel kleiner dan bij een gewone piercing, wat voor minder kans op infectie zorgt en een veel snellere genezing. Er is ook minder littekenweefsel na eventueel verwijderen van de piercing.

Dermal anchor piercings vrijwel overal op het lichaam worden geplaatst.

Adres

Van Cromphoutstraat 24, 9230 Wetteren

Telefoon

09 369 67 99

Email

info@tattoo-gino.be

Openingsuren salon

Maandag; Gesloten
Dinsdag; Op afspraak
Woensdag; 11u - 18u
Donderdag; 11u - 18u
Vrijdag; 11u - 18u OF tot 22u op afspraak
Zaterdag; 11u - 17u
Zondag; Op afspraak

 

TIP! Je kan tot 2u gratis parkeren in de Parking Scheldekaai,
nadien kost de parking daar €1 per uur