09 369 67 99 info@tattoo-gino.be

BeauSmile

Michael & Natje liepen al een tijdje met het idee om tanden te bleachen. Tijdens een bezoek op de Estica beurs te Brussel zijn ze in contact gekomen met de mensen van Pearl Smile!

 

Pearl Smile is een Duits toonaangevend handelsmerk in het bleken van cosmetische tanden en heeft het recht de pionier van zijn bedrijf te worden genoemd. Het bleken van cosmetische tanden begon toen de revolutie op het gebied van cosmetische diensten en in het bijzonder bij het bleken van cosmetische tanden niet voldeed aan de behoefte voor een veilige en pijnloze behandeling van tanden bleken in de markt. De samenwerking met de toonaangevende Duitse laboratoria op het gebied van cosmetica voor tandenbleek behandeling maakte het voor Pearl Smile mogelijk om de markt hierin te leiden.

 

Een netwerk van gespecialiseerde ‘tand whitening salons’ over de hele wereld biedt inmiddels de garantie voor top kwaliteit op dit gebied. Deze salons bieden ook garantie voor stabiele navraag zorg, en de effectiviteit van de behandeling als bedrijfsmodel van het bedrijf.

 Neem zeker een kijke op Facebook!

Tanden

Tandkristallen

Adres

Van Cromphoutstraat 24, 9230 Wetteren

Telefoon

09 369 67 99

Email

info@tattoo-gino.be

Openingsuren salon

Maandag; Gesloten
Dinsdag; Op afspraak
Woensdag; 11u - 18u
Donderdag; 11u - 18u
Vrijdag; 11u - 18u OF tot 22u op afspraak
Zaterdag; 11u - 17u
Zondag; Op afspraak

 

TIP! Je kan tot 2u gratis parkeren in de Parking Scheldekaai,
nadien kost de parking daar €1 per uur