09 369 67 99 info@tattoo-gino.be

Beauty & Permanente Make-up

Wenkbrauwen – Ogen – Lippen – Tepelreconstructie – Carbon laser – Wimperlifting

Permanente make-up

Blijvende make-up aanbrengen laat u uiteraard best door een ervaren professional doen. Daarom neemt Gino deze taak volledig op zich. Zo bent u altijd zeker van het best mogelijke resultaat en loopt u vooral geen littekens op. 
Met meer dan vijftien jaar ervaring heeft Gino bovendien zijn eigen werkwijze uitgedacht. In tegenstelling tot meeste schoonheidssalons werkt hij niet met een pentoestel met één naald maar met een toestel met naalden van eigen ontwerp.

 

Speciale verzorging

Mensen die chemotherapie hebben ondergaan en ook blijvende makup willen laten aanbrengen of een correctie willen laten uitvoeren kunnen dit in overleg met Gino aan een meer dan democratische prijs.

Voor mensen die aan een haar aandoening lijden, heeft Tattoo Gino gunstige tarieven voor het reconstrueren van de ongemakken. Neem gerust eens contact op met ons voor verdere informatie. Gino helpt u graag van uw ongemakken af.

 

2 Jaar garantie

Gino garandeerd u dat de inkt niet verdwijnt nadat de huid is genezen. Daarom heeft u binnen de eerste twee jaar na behandeling voor blijvende make-up recht op:

  • gratis retouche
  • gratis verdikking van uw lijntje

Wenkbrauwen

Heb je van nature te dunne wenkbrauwen of in het verleden teveel geëpileerd? Is je wenkbrauwlijn onregelmatig of wil je, simpelweg, af van al het goede? Dan kunnen wij voor u uw wenkbrauwen aanbrengen, corrigeren of accentueren.

Ogen

Heb je niet voldoende tijd om je ‘s ochtends op te maken, of wil je simpelweg af van al dat gedoe? Laat je oogcontouren accentueren door permanente eyeliners te laten aanbrengen, een eenvoudige ingreep met altijd stralende ogen als resultaat.

Lippen

Lippen zijn een belangrijke basis van uw uitstraling. Volle- of geaccentueerde lippen zullen uw uitstraling vast en zeker volledig veranderen. Bovendien spaart u heel wat tijd uit in uw dagelijkse routine.

 

Tepelreconstructie

Bent u niet tevreden over uw tepels of heeft u een borstamputatie ondergaan? Plastische chirurgen zijn tot veel in staat, maar kunnen ook niet alles. Wij kunnen u helpen uw lichaam terug compleet te maken.

Carbon anti-aging laser

Carbon laser peeling werkt van binnenuit. De huid wordt gestimuleerd om collageen aan te maken daar waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid worden sneller vernieuwd. De huid verstevigd en fijne lijntjes verminderen. Deze techniek is zéér doeltreffend bij grove poriën, acnélittekens en het gerstellen van een vette huid.

Wimperlifting

Ook voor wimperlifting zit u bij ons aan het juiste adres. Deze behandelmethode is gericht op het liften van de natuurlijk wimpers vanaf de wortel. De lift blijft 6 tot 9 weken zichtbaar na de behandeling.

Adres

Van Cromphoutstraat 24, 9230 Wetteren

Telefoon

09 369 67 99

Email

info@tattoo-gino.be

Openingsuren salon

Maandag; Gesloten
Dinsdag; Op afspraak
Woensdag; 11u - 18u
Donderdag; 11u - 18u
Vrijdag; 11u - 18u OF tot 22u op afspraak
Zaterdag; 11u - 17u
Zondag; Op afspraak

 

TIP! Je kan tot 2u gratis parkeren in de Parking Scheldekaai,
nadien kost de parking daar €1 per uur